Teodoro ristorante Hostivař :: Polední menu

Středa 7.6.2023

1.

Hráškový krém s mátou

  54,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí „Pfeffer steak“ s omáčkou ze zeleného pepře, 

hranolky / šťouchaný brambor, grilovaný kukuřičný klas

189,-Kč

3.

Tagliatelle Benevento

(kuřecí maso, červená cibule, chilli, česnek, paprika, drcená rajčata, parmezán)

185,-Kč

4.

Zapečené šunkofleky s uzeným masem, červená řepa

176,-Kč

5.

180g Staročeská bašta, červené zelí, variace knedlíků (v. pečeně, uzené, klobása)

182,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek v panko strouhance, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

178,-Kč

7.

Pizza Capriciosa e Salame

(rajč. základ, mozzarella, salám, žampiony, olivy)

179,-Kč

8.

Pizza Cellino

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, kukuřice, hermelín)

184,-Kč

9.

Insalata Palamita 

(variace salátů, tuňák, vejce, kukuřice, zelené fazolky, červená cibule, brambory, bagetka)

193,-Kč

10.

Mechový dortík s citrónovým krémem z mascarpone

  76,-Kč

11.

370g Grilovaný vepřový „Texas“ steak na rozmarýnu a česneku, opečený sicilský brambor s cuketou, dip 

265,-Kč

Polední menu do emailu

GRILOVÁNÍ v Teodoru posunuto!

02.06.2023
Přijměte pozvání na naši první letošní grilovačku, kterou jsme museli z důvodu deště posunout na čtvrtek 15.6.2023 od 17h. Těšíme se na vás, kolektiv Teodoro Hostivař

Volba sládků - Červen

02.06.2023
Volba sládků - Červen Ve spolupráci s Městským pivovarem Domažlice Vám přinášíme Pšeničný Prior. Svrchně kvašené nefiltrované pšeničné pivo se svěží chutí a lehkým aroma, které může připomínat banány. Prior se v 90. letech vařil právě v domažlickém pivovaru, který tehdy patřil pod Plzeňský Prazdroj. Abychom dohledali původní recepturu, ponořili jsme se na týdny do prazdrojských archivů. Sládci Tomáš Pokorný z Plzeňského Prazdroje a Jana Müllerová z Městského pivovaru Domažlice pak nalezenou historickou recepturu upravili tak, aby se trefila do vkusu dnešních milovníků pivních speciálů. Na zdraví!

Nová - Volba sládků Gambrinus Legenda

05.05.2023
Legenda 13 Přinášíme Vám Gambrinus Legendu 13. Silnější verzi Gambrinus Nefiltrovaného Ležáku. Jedná se o pivo, které ještě nedávno mohli ochutnat výhradně návštěvníci pivovaru v Plzni přímo z tanku. Dnes ho v původní, nefiltrované a nepasterované podobě, nabízíme i ve Volbě sládků. Opravdu výborné, doražte..

Připravujeme: Velikonoční zelené pivo

26.03.2023
ZELENÉ PIVO NA OSLAVU SVÁTKŮ JARA.. Slavné Zelené pivo starobrněnští sládci letos vařili koncem ledna. Na velikonoční Zelený čtvrtek si ho pivaři užijí už po osmnácté. Zelené pivo se vaří podle stále stejné původní receptury z kvalitní vody, speciálního světlého ječného sladu a jakostního žateckého chmele tradičním způsobem na dva rmuty. Uvedený slad se vyrábí výhradně pro Zelené pivo a jeho parametry se trochu liší od sladů běžně používaných u ostatních starobrněnských piv. Spolu s chmelem se do mladinové pánve přidává bylinný výluh. Zelená barva piva je tudíž výsledkem kombinace několika faktorů – technologie, surovin, výluhu i likéru. Zelené pivo se má začít ve všech hospodách po celé České republice čepovat přesně na Zelený čtvrtek, který letos připadá na 6. dubna.