Teodoro ristorante Hostivař :: ROZVOZY

Rozvozy

Vychutnejte si naši kuchyni i mimo restauraci.

Jídla rozvážíme do okolí dle informací níže, nebo přichystáme a vy si je můžete sami vyzvednout.

Rádi bychom vás však upozornili, že jídlo v krabičkách ztrácí svou původní kvalitu a nelze jej srovnávat s jídlem v restauraci. Proto vám doporučujeme dát si jídlo přímo u nás, kde se o vás rádi postaráme.

Výhody: vždy čertstvé a teplé, jídlo na čas a doručení za každých podmínek, jídlem uvařeném v restauraci šetříte energii ve své domácnosti

Rozvozy jídel večer od 18-22:30 hod. po telefonické dohodě, né vždy tu máme rozvozáka k dispozici.. :)

podmínky objednání rozvozu

  • Rozvážíme v čase od 18:00 do 22:30 hod.
  • oblast náměstí Přátelství, sídliště Košík a blízké okolí dle dohody
  • Minimální cena závoz musí být 250,-Kč bez obalů a rozvozu
  • cena donášky 39,- Kč
  • Možnost úhrady stravenkami, hotově i platební kartou
  • Cena menu boxů: menu box 14,-Kč, miska na polévku 9,-Kč, pizza krabice 20,-Kč
  • Objednávky a rezervace na tel: +420 774 959 992

Rozvozy jídel přes obědy pondělí až pátek

  • Prosíme své objednávky volejte mezi 10:00 a 11:30 hodinou, poté již není možné vyhovět všem našim zákazníkům.
  • Rozvážíme od 11:00 do 14:00 hod.
  • Rozvážíme pouze po telefonické dohodě a minimální cena závoz musí být 250,-Kč
  • Možnost úhrady stravenkami, hotově i platební kartou
  • Cena menu boxů: menu box 14,-Kč, miska na polévku 9,-Kč, pizza krabice 20,-Kč
  • Objednávky a rezervace na tel: +420 774 959 992
  • oblast Hostivař, Košík, Na groši, Opatov, Háje, Kunratice, Vestec, Hrnčíře, Šeberov, ostatní místa dlo dohody

Těšíme se na vaše objednávky, tým Teodoro

Polední menu do emailu

GRILOVÁNÍ v Teodoru posunuto!

02.06.2023
Přijměte pozvání na naši první letošní grilovačku, kterou jsme museli z důvodu deště posunout na čtvrtek 15.6.2023 od 17h. Těšíme se na vás, kolektiv Teodoro Hostivař

Volba sládků - Červen

02.06.2023
Volba sládků - Červen Ve spolupráci s Městským pivovarem Domažlice Vám přinášíme Pšeničný Prior. Svrchně kvašené nefiltrované pšeničné pivo se svěží chutí a lehkým aroma, které může připomínat banány. Prior se v 90. letech vařil právě v domažlickém pivovaru, který tehdy patřil pod Plzeňský Prazdroj. Abychom dohledali původní recepturu, ponořili jsme se na týdny do prazdrojských archivů. Sládci Tomáš Pokorný z Plzeňského Prazdroje a Jana Müllerová z Městského pivovaru Domažlice pak nalezenou historickou recepturu upravili tak, aby se trefila do vkusu dnešních milovníků pivních speciálů. Na zdraví!

Nová - Volba sládků Gambrinus Legenda

05.05.2023
Legenda 13 Přinášíme Vám Gambrinus Legendu 13. Silnější verzi Gambrinus Nefiltrovaného Ležáku. Jedná se o pivo, které ještě nedávno mohli ochutnat výhradně návštěvníci pivovaru v Plzni přímo z tanku. Dnes ho v původní, nefiltrované a nepasterované podobě, nabízíme i ve Volbě sládků. Opravdu výborné, doražte..

Připravujeme: Velikonoční zelené pivo

26.03.2023
ZELENÉ PIVO NA OSLAVU SVÁTKŮ JARA.. Slavné Zelené pivo starobrněnští sládci letos vařili koncem ledna. Na velikonoční Zelený čtvrtek si ho pivaři užijí už po osmnácté. Zelené pivo se vaří podle stále stejné původní receptury z kvalitní vody, speciálního světlého ječného sladu a jakostního žateckého chmele tradičním způsobem na dva rmuty. Uvedený slad se vyrábí výhradně pro Zelené pivo a jeho parametry se trochu liší od sladů běžně používaných u ostatních starobrněnských piv. Spolu s chmelem se do mladinové pánve přidává bylinný výluh. Zelená barva piva je tudíž výsledkem kombinace několika faktorů – technologie, surovin, výluhu i likéru. Zelené pivo se má začít ve všech hospodách po celé České republice čepovat přesně na Zelený čtvrtek, který letos připadá na 6. dubna.